Header

The SERIAL KILLERS с концерт на 10 септември в София

August 1st, 2014

Serial Killers_posterНай-горещата новина за хип хоп феновете в България – проектът TheSerialKillers, събрал на една сцена някои от най- емблематичните рапъри, няма да подмине и София. На сцената в  Маймунарника на 10 септември обстановката ще нажежат любимците на поколения хип хоп фенове, а именно – BReal, XZibitи Demricka.k.a.TheSerialKillers.

Организаторите от B•OK Entertainment, успяха да включат България като част от турнето на рап звездите.

Хип хоп средите са виждали и преди колаборации на големи имена, но Xzibit, B-Realот CypressHillи новоизгряващият  Demrickимат доста голям шанс да се превърнат не в продукт, а в супер група. Като колектив те избират името TheSerialKillersс идеята да представят себе си по начин, по който да не остава нищо скрито за въображението. При слушането на пърият им сингъл от едноименния албум “First 48”, ни остават с внушението на оголен до костите рап, примесен с лирични вокали. Музиката в албума е стимулирана от плътни баси, нацепени от ключови пробиви на вокали – типични за музиката на западния бряг.

Вечерта на 10 септември, феновете ще загреят с българския съпорт от страна на BOBO, JAHMMIYOUTH, CHIBООKи др. , които ще ги оставят след това изцяло в ръцете на BReal, XZibitи Demrick.

 

Eдиничната цена на билет за концерта на TheSERIALKILLERSе 30 лв., на мястo цената ще е 35 лв.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic и TicketPro, както и на касите в партньорските мрежи.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.