Header

Rudimental лично избраха българския DJ съпорт за шоуто си у нас

November 20th, 2013

RudimentalPiers Agget и DJ Locksmith от RUDIMENTAL лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им на 14-ти декември от 22:00ч., в наскоро обновената столична зала “Христо Ботев”.

Избраните от британците артисти са DJane Koki – най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешния български drum ‘n’bass проект High Roll (Formation Records /HMSU).

За първото шоу на  RUDIMENTAL в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистът Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и разбира се,  ще включва най-големите им хитове. За твоето парти в най-чиста форма ще се погрижи Flirt Vodka.

Билетите за DJ шоуто на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim, на цена от 30лв. На място цената ще е 40лв.

Събитието е 18+ и се провежда с любезната подкрепата на парти водката на България  Flirt Vodka.

В България албумът на  RUDIMENTAL „Home” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

—————————————————————————————————————————–

DJane Koki e DJ от 7 години, а през 2012 г е избрана за най-добра дама DJ в България. Позната е на всички с предаването “Addicted to music”, което е награждавано два пъти за най-добро радио шоу у нас.

През последната година Marten влезе с 3 сингъла в топ 100 deep house класациите на Beatport и Traxsource, а първият му сингъл e оценен от имена като Soul clap, Jazzanova, Solomun, Azari&III , Tensnake и др.

Зад проекта High Roll стоят Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks). Без съмнение те са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена, също така са част от родната формация за дръм енд бейс култура H.M.S.U.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.