Header

Британската сензация Rudimental пристига за първото си шоу в България

October 13th, 2013

rudimental На 14-ти декември, една от най-бързо набиращите популярност английски формации RUDIMENTAL, ще пристигне за първото си шоу в България.
В Зала “Христо Ботев”, британската drum ‘n’ bass сензация ще взриви българските си фенове с неповторим DJ set, с който ще представи дебютния си албум „Home”, а настроението ще бъде нажежено в най-чиста форма с парти водката на България – Flirt Vodka.

Зад името RUDIMENTAL стоят музикантите Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor и DJ Locksmith, които с лекота пилотират през различни музикални жанрове, но основно залагат на drum ‘n’ bass звученето.

Четиримата британци пишат и продуцират музиката си абсолютно сами, единствено за вокалите привличат световни имена като Emeli Sandé, Alex Clare, John Newman, Foxes, но също така и не толкова популярните Ella Eyre, Sinead Harnett и др.

Това е групата, която успя само за година да набере изключителна популярност в цял свят и да окупира класациите, като едно от най-свежите имена на музикалната сцена в момента.
Звездата на RUDIMENTAL изгря през 2012 г., когато сингълът “Feel the love“, с участието на певеца John Newman, оглави класацията UK Singles. Последващите две парчета “Not Giving In” и “Waiting All Night” също завладяха челните места на класациите, а дебютният им албум получава приза за най-добър албум на годината от Barclaycard Mercury 2013.
Билетите за първото DJ шоу на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim. Първите 200 билета ще са на промоционална цена от 20 лв.

Събитието се провежда с любезната подкрепата на Flirt Vodka  – „Флирт. В най-чиста форма” logo flirt

 

Събитието е 18+

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.