Header

J Balvin с първи концерт в България на 04 април 2014 в зала 3 НДК

March 6th, 2014

Poster_J Balvin

 

Решението на организатора остава категорично и на концерта на J Balvin няма да се допускат лица под 14 години. На основание чл.8, ал.3 и ал.4 от ЗЗДт, във връзка с Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, непълнолетни лица между 14 и 18г. ще бъдат допускани със закупен билет, пълнолетен придружител и попълнена декларация. Лицата неотговарящи на пропускателния режим, но със закупен вече билет, могат да го върнат преди концерта, при следните условия: трябва да изпратят имейл на info@eventim.bg с баркода на билета, те ще отговорят как и къде ще могат да получат парите си обратно.

 

 

 

 

На 04-ти април, колумбийският музикален феномен J Balvin пристига за първия си концерт в България. Изпълнителят достигнал върховете на световните класации с песните си „Tranquila” и „Sola” ще се качи на сцената в зала 3 на НДК в 20 часа.

José Álvaro Osorio Balvín по-известен като J Balvin е роден в Меделин, най-големият град в област Антигуа- Колумбия. Balvin започва да се интересува от рап, реге, champeta и бачата още от ранна детска възраст, н музикалната му кариера стартира през 2004г., когато записва първия си албум с групата MDL Crew.

„Yo Te Lo Dije” е първия международен хит на J Balvin, но той успява да достигне #1 в радио класациите с песента си „Sola”. Той има повече от 31 милиона гледания в Youtube и се превърна в един от най-популярните клубни хитове не само в Америка, но и в Европа.

В България най-известният хит на J Balvin е сингъла „Tranquila”, който завладя ефира, клубните сцени и стана един от горещите хитове на лято 2013.

Билети за първото шоу на J Balvin в България, което е след по-малко от месец, могат да се намерят в мрежата на Eventim на цена от 25лв.

* Няма да се допускат лица под 14 години. Непълнолетните между 14 и 18г. ще бъдат допускани със закупен билет, придружител и попълнена декларация (на място).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.