Header

СЛАТКАРИСТИКА с концерт в Sofia Live Club на 21.03.2014г.

February 10th, 2014

SlatkaristikaНа 21-ви март, най-популярният македонски хип-хоп изпълнител СЛАТКАРИСТИКА, ще пристигне за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club от 23ч.

Зад името СЛАТКАРИСТИКА стои македонеца Марко Маринковик, който се занимава с музика от 12 годишен. Провокиран от бедния начин на живот и бунтовническия си дух, още на 14 години Марко сформира хип-хоп групата “Единствена Опција”, в която чрез текстовете на песните започва да изразява чувствата и преживяванията си. Години по-късно създава и македонския хип-хоп клан  “Токсикологија”.

През май 2009г., СЛАТКАРИСТИКА подписва договор с музикалната компания „Јованов Рекордс” и реализира първия си самостоятелен албум – “Слаткаристика Будало”, който е разпродаден само за 48 часа и прави истинска хип-хоп революция в Македония.

През 2012 македонската звезда издава своя втори солов албум “Новиот албум”, който става най-продаваният албум на годината.

На 21-ви март, българските фенове ще могат да чуят освен най-големите хитове на СЛАТКАРИСТИКА – “ Олабави ме “,  “Шопинг”, “ФМ” и “Да полетам”, така и съвсем нови песни, които ще бъдат включени в следващия му трети солов албум.

Билетите за първия самостоятелен концерт на  СЛАТКАРИСТИКА в София, можете да намерите в мрежата на Eventim на цена от 15лв. На място цената ще е 20лв.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.