Header

Носителите на Грами – DIRTY VEGAS пристигат за шоу в София на 27 март!

March 2nd, 2015

Dirty Vegas PosterБританските DJ-и Dirty Vegas пристигат за първи път в София на 27 март за уникално парти в зала 3 на НДК. Носителите на Грами в една от най-престижните категории “Best Dance Recording” за 2003г, ще дойдат у нас по покана на Art Studio. Световната слава връхлита Dirty Vegas още с дебютния им сингъл Days Go By, с който абсолютно заслужено печелят Грами и милиони почитатели по света.
Билетите за шоуто на Dirty Vegas на 27 март в зала 3 на НДК ще бъдат в продажба от днес /30 януари 2015г/, ексклузивно в мрежата на ticketportal.bg. Първите 200 билета за Dirty Vegas ще са с промоционална цена от 25 лв.
Dirty Vegas са Ben Harris, Paul Harris –DJ-и /нямат роднинска връзка/ и вокалиста Steve Smith от Лондон, които се събират през 2001г. и записват дебютния си сингъл Days Go By. Благодарение на парчето и видеото към него, изключително бързо те стават световно известни и абсолютно разпознаваеми, заемайки челните места в класациите за денс музика в над 40 държави по света. През 2003г. Dirty Vegas получават Грами в категория “Best Dance Recording”, с което се нареждат до световни звезди като Мадона, Шер, Кайли Миноуг, Джъстин Тимбърлейк и др., печелили в същата категория.
През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на Underworld, Groove Armada и Moby, а не веднъж и в програмата на престижни фестивали като Creamfields и Glastonbury.
От 2009г DJ бандата започва да работи в “дуо вариант”, а две години по-късно пуска и албума Electric Love. Mузиканти и продуценти от най-висока класа, Dirty Vegas са добре известни със страхотните лайв партита, които правят.
Наскоро бандата пусна своя кавър версия на Save a Prayer на Duran Duran, която се радва на широка подкрепа сред феновете. Вече са известни и някои от датите от предстоящото турне на Dirty Vegas, което стартира през пролетта и включва Пекин, Лас Вегас, Лос Анджелис и разбира се София на 27 март.

Начален час: 21:00. Събитието е 18+.
Билети: ticketportal.bg, Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.