Header

Испанска звезда BEBE с втори концерт на морето

July 11th, 2014

bebe_0908Поради огромния интерес към концерта на испанската певица BEBE на 08-ми август, на плажа на Bash Bar – къмпинг Градина, организаторите от B•OK Entertainment решиха да насрочат втора дата още на следващия ден – 09-ти август в клуб “ Cachaça” гр. Варна.

След като първият й концерт в София през 2013-та бе разпродаден за само за седмица, а билетите за събитието на 08-ми август също се продават много бързо, екстравагантната изпълнителка се съгласи да направи втори концерт, също част от „High Summer 2014”, този път във Варна.

Самата BEBE с голяма радост споделя, че няма търпение да се срещне отново с феновете си в България и е изключително щастлива, че те не спират да демонстрира голямата си любов и интерес към нея и нейната музика.

Напомняме, че събитието на плажа на къмпинг Градина ще е двудневно и на 07-ми август, с масивен лайв бенд зад гърба си, на сцената ще се качат Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа.

Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.

Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE във Варна - 09 август, част от „High Summer 2014” е 30 лв. Количествата са ограничени.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.